Lazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri Lanka

Ossza meg élményeit velünk!

Üzenet 6-10 / 12.
26-06-2011 15:50
Ágika és Zoli ( Budapest , Budapest )

Igazán szerencsésnek érezzük magunkat, hogy rátaláltunk Sri Lanka egyik legbarátságosabb kis zugára. Nem is kívánhattunk volna a Lazy Lizard-nál kellemesebb és családiasabb környezetet. Életünk egyik legfontosabb eseményét, az esküvőnket pedig felejthetetlenné varázsolta az óceán, a homok, a pálmafák és az a sok kedves ember, aki körül vett bennünket. A pihenés a paradicsomban sem lehet kellemesebb, ráadásul a programokkal sikerült izgalmakkal és élményekkel is megfűszerezni azt a kis időt, amit ennek a Földnek egyik utolsó, még érintetlen szegletében tölthettünk.
Örök hálánk fogja kísérteni mindig köszönetünk mellett Gabit, Krisztát és Sampath-ot, amiért a csodát még csodásabbá varázsolták.

05-11-2010 13:22
Karolina és Geri ( Fót , Magyarország )

Amint megérkeztünk a "Fénylő Országba", tudtuk, hogy hazatértünk. A sokszínű táj, az ezerarcú kultúra, a békés, ragyogó emberi tekintetek és a sugárzó szent helyek mind újak voltak számunkra, de mégsem idegenek. Gabi, Orsi, Sampath, köszönjük Nektek a családias vendéglátást és, hogy szeretetetekkel még varázslatosabbá tettétek ennek a "Gyöngyszemnek" a felfedezését! Megtapasztalhattuk, milyen igazán élni és ezt az érzést igyekszünk megtartani :) a világot egyszerűnek, csodásnak és színesnek látni... mint Sri Lanka!

27-10-2010 13:48
Csilla és János ( Budapest , Magyarország )

Egy ismerősünk ajánlására választottuk Sri Lankát és a Lazy Lizard Hotelt úticélul, és nem bántuk meg! Az ország káprázatosan szép, Gabi vendéglátása pedig hibátlan volt. A programok, a hotel és a helyi ételek együttesen életünk egyik legszebb üdülését adták. Köszönjük szépen Gabi, hamarosan ismét meglátogatunk!

16-10-2010 21:20
Tisza Lia ( Anglia , Magyarország ) tiszalia <at> yahoo <dot> co <dot> uk

AYUBOWAN Kedves Gabi, Orsi és bár utoljára írva, de nem utolsó sorban Sampath! Azt hiszem, ideje felébreszteni magam az álomból, és ezzel a levéllel is visszatérni a valóságba, de olyan NEHÉZ, amikor az álmaidat is felülmúló vakációból térsz vissza. Ami köszönhető Sri Lanka lenyügöző természeti csodáinak, a tökéletes és látványos programoknak, a helyiek egyszerű kedvességének, boldog mosolyának és midezeken felül nekem a TI családias vendégszeretetetek volt a HAB A TORTÁN! BOHAMA STUTI Kedveseim! Sok szeretettel gondol RÁTOK:Lia

10-09-2010 14:27
Rodrigo ( madrid , Spain ) rodrigo <dot> valentin <dot> vilchez <at> gmail <dot> com

We spent there our honeymoon and we have to say that it was a wonderful experience. It is a wonderful country, full of colours and life. Beautiful food, wonderful people, incredible landscapes and beaches. Our stay at Lazy Lizards was also very good and for sure we will keep great memories of it, and its people during all our lifes.

Készitette a RettiSoft.com