Lazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri LankaLazy Lizard Hotel Sri Lanka

Ossza meg élményeit velünk!

Üzenet 1-5 / 12.
23-10-2014 11:26
Enikő és Joci ( Úri , Magyarország ) eniko <dot> suli <at> aig <dot> com

Kedves Gabriella!
Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy lehetővé tetted számunkra augusztusban, hogy 10 csodálatos napot töltsünk Nálad:-) sajnos személyesen nem találkoztunk de Sampath és Kriszta révén bepillantást nyerhettünk a helyiek életébe. Ez egy igazi vakáció volt, gondtalan, életre szóló élményekkel. Láttuk a legszebb partszakaszokat, teknősöket a vízben, szafaritúrán elefántcsordát bébi elefánttal, elefántogoltunk, helyi idegenvezetéssel bebarangoltuk a Sigiria sziklát és a leggyönyörűbb teaültetvényeket, Ella-t, helyi halászokkal halásztunk és tábortűznél vendégeltek meg bennünket az óceánparton. Pár év múlva remélem, vissza tudunk térni, hogy a gyerekeinknek is lehessen része ebben a paradicsomi élményben:-)

30-06-2014 03:19
Székely Tünde és reif Attila ( Limerick , Írország ) sztunci81 <at> gmail <dot> com

2013.Októberében voltunk Sri Lankán!Eddigi életünk legszebb élménye!Itt is esküdtünk és töltöttük 3 hetes nászutunkat.Voltunk a 4 napos szigetturán,ami felejthetetlen élmény volt és itt született életre szolo barátság Gabriellával,és barátnöjével:-)!Sri Lanka maga az Éden kert és a Lazy Lizard hotel,Gabriellával,Sampathal és személyzetével a sziget gyöngyszeme.A tengerpartok csodálatossak,az emberek barátságossak.Gabival csodálatos helyekre jutottunk el.Sampath finomságai felülmulhatatlanok :-).Sri Lanka és a Lazy Lizard szerelmesei lettünk :-) !épp ezért még rengeteg mindent tudnánk mesélni,de az talán mindent elárul hogy hazaérkezésünk után 4 hónappal már tudtuk hova megyünk idén nyaralni.Irány vissza Sri Lanka és természetessen a Lazy Lizard hotelba :-) !

25-03-2014 19:25
Pappné Belák Gyöngyi ( Budapest , Hungary )

2014. március 10-20 között jártunk ebben a csodás országban és hotelben. A hotel kapacitása miatt nyugodtan telik a pihenés, mivel nincs tömegszállás, általában magyar vendégekkel ismerkedhet meg az odautazó. A négy napos szigettúra megismertet az ország főbb nevezetességeivel. Az óceán csodás, gyönyörűek a strandok! A hotel személyzete kedves, Sampath nagyon jó szakács, úgyhogy bátran merem ajánlani annak ezt a hotelt, aki nyugodt pihenésre, finom ételekre és tartalmas kikapcsolódásra vágyik! :-)

11-03-2014 01:07
Bene Judit ( Magyarország )

Kedves Gabi és a "staff"!
Nagyon köszönjük nektek hogy biztosítottátok számunkra a tökéletes nászutat, kikapcsolódást, bevezettetek csodás világotokba, megtettetek mindent azért hogy életünk legszebb 3 hetére mindíg nagyon kellemesen fogunk visszaemlékezni!
Borzasztóan hiányzik Sri Lanka, ez a mi kis édenkertünk!

22-04-2012 16:17
Kohinor ( magyar )

Sri Lanka már az első percben magával ragadott,szerelem volt első látásra.
Már az első nap után tudtam,hogy az idők végezetéig itt tudnék maradni!
A Lazy Lizard hotel fekvése,panorámája egyszerűen tökéletes és csodálatos.
A majmok,madarak,mókusok társasága a kertben,a hotel intimitása,kilátás a rizsföldekre és pálmaszigetekre páratlan hangulatot kölcsönöz.
Vidám,mindenre odafigyelő személyzet tette kényelmessé és otthonossá ottlétünket,és nem utolsó sorban Bányai Gabriella,akinek Sri Lanka iránti mély vonzódása mindenkire átragad!
Nem hasonlitható egy szokásos tengerparti nyaraláshoz,mert olyan ritka szép helyekre jutottunk el Gabriella által, amit magunktól valóban sohasem fedeztünk volna föl. Ezeket a helyeket nem hirdetik a katalógusok, csak az ott élők ismerik!
Csak ajánlani tudom,ha tökéletes pihenés mellett,rendkívüli
élményekre is vágysz!

Készitette a RettiSoft.com